Вашият дом, вашата история:

За нас:

Добре дошли в My Dutch House, където ще ви отведем на завладяващо пътешествие във времето, разкривайки чудесата на винтидж мебелите и тяхното вечно очарование. Като отдадени ентусиасти на мебелите, нашата мисия е да създадем изискани колекции от класически и реновирани мебели, внимателно подбрани, за да изпълнят домашните ви пространства с чар и характер.

Екипът ни от опитни експерти споделя дълбока страст към историята и културното наследство на различнин държави. С изключителна отдаденост се снабдяваме и представяме набор от редки находки, вариращи от луксозни решения за съхранение и пленителни арт аксесоари до ексклузивни колекции и столове от различни епохи.

В My Dutch House се стремим да ви осигурим изключително изживяване, съобразено с вашите вкусове и уникален стил. Нашето безпроблемно съчетание на винтидж чар и съвременен дизайн гарантира, че всяко изделие хармонизира без усилие с вашата интериорна визия.

Екологичната полза е в основата на нашите ценности. Предлагайки реновирани мебели, ние правим стъпки към по-екологично утре, като ви позволяваме да се наслаждавате на луксозни винтидж находки без чувство за вина.

Независимо дали украсявате дома си или издигате офиса си, My Dutch House ви кани да се впуснете в завладяващо дизайнерско пътешествие.

Партнирайте си с нас, за да запазите културното наследство и да преобразите пространството си - едно винтидж съкровище след друго. В My Dutch House ние не просто обзавеждаме пространства, а създаваме трайни спомени.

Придайте на заобикалящата ви среда винтидж очарование. Свържете се с My Dutch House - Вашият дом, вашата история:

За информация, свържете се с нас чрез номер или имейл:

  • имейл: office@mydutchhouse.com

  • телефон: 08731548976

  • адрес: Батак 55; Бургас; България; 8000

  • За бизнес запитвания: office@mydutchhouse.com

Работно време:

Понеделник — Петък (10:00 — 18:00);

Събота — Неделя (Затворено)

1 от 3